hits

Nøkkelhanken

  • 30.10.2018 kl.18:52 i Blogg

                                                                                 

    Var på stua  holdt på å rydde i noen skuffer da denne servietten dukket opp, det var avbildet en nøkkelhank. Dette fikk tankene til å tenke på en illustrasjon jeg hørte en dag, som handlet om en nøkkelhank.

Det var en stor nøkkelhank med mange nøkler det  ble en diskusjon blant nøklene, hvem er mest verdifull kjellernøkkelen sa:" Tenk jeg blir brukt ganske ofte om sommeren". Gatedørs nøkkelen sa:" Jeg blir brukt hver dag jeg, da er jeg mer verdifull". Så kom bilnøkkelen:" jeg blir brukt flere ganger om dagen jeg da, da er jeg viktigere enn dere". Slik holdt de på å diskutere hvem som var mest verdifull. Men det som var viktig for eieren var at han hadde alle nøklene, vær nøkkel var viktig til sitt bruk, går ikke å åpne kjellerdøra med bil nøkkelen. 

Disiplene som vi leser om i bibelen diskuterte også hvem som var mest viktig, Jesus svarte at det  ikke er noe å diskutere, det som er viktig er å fylle sin plass, være den du er og være stolt av at du er du, forstå at vi er høyt elsket av far i himmelen som forstår deg og  bryr seg om hvert enkelt menneske. Det var et klokt hode som sa en gang:" Drep sammen lignelsens drager, når tanker dukker opp heie på vedkommende hver raus si nei takk til tanken og gå videre. Du vil oppleve en frihet i livet ditt, det er selv opplevd, så husk hver fornøyd med deg selv.

                                                                                                            Aud Verlo Vikestad

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Legg meg til som venn